DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda
F1

Podcast: Vendégünk Helio Castroneves, az Indy 500 királya!

A hagyományt folytatva újra elcsíptük az Indy 500 győztesét: exkluzív interjúnkban a negyedik sikerével történelmi magasságokba emelkedő Helio Castronevestől temérdek érdekességet hallottunk.

Hogyan lehet 46 esztendősen egy élvonalbeli formaautós kategória királyának maradni és tervez-e folytatást? Mennyit változott az Indianapolis 500 az utóbbi 20 évben? Sajnálja-e, hogy a négy Indy-diadal mellett nem büszkélkedhet összetett bajnoki címmel? Melyik csapat kínált számára F1-es lehetőséget és miért mondott nemet? Egyáltalán: mit gondol az F1-ről, vannak-e kapcsolatai errefelé? Ilyen, és ehhez hasonló kérdésekkel bombáztuk meg a Pókembert, azaz Helio Castronevest, aki 5 nappal a világra szóló diadal után, floridai otthonának teraszán lazítva beszélgetett a Formula Podcasttel, s közben tett egy olyan F1-es vonatkozású kijelentést is, amely garantáltan felborzolja majd hallgatóink jelentős részének idegeit!

Az exkluzív beszélgetés előtt, közben és után Gergő és Sanyi sem fogta vissza magát. Kitárgyalták, hogy milyen a legenda családi háttere, milyen rekordokat tart, hogyan alakult a pályafutása és mitől számít hihetetlenül népszerűnek szerte a világon. Összeszedtek néhány ínycsiklandó érdekességet az idei Indianapolis 500-ról és felvetették: vajon az Amerikát egyre inkább célkeresztbe vevő Liberty Media gondoskodik-e arról, hogy a közeljövőben még több F1-es pilóta próbáljon szerencsét a legnagyobb amerikai viadalon?

 

Formula Podcast_hirdetes_S02E36_A



Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

A Formula Podcast összes adása:

 

 

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

applepod2

stitcher

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: