DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
F1

Russell tudja, mennyire nehéz Schumachernek

A Williams pilótája az F1-es debütálása után szinte ugyanolyan utat járt be, mint most Mick Schumacher. Mindketten szörnyen lassú autóval kezdtek, ami a legutóbbi versenyt különösen megnehezítette.

George Russell 2019-ben debütált a Formula-1 mezőnyében a Williams borzasztóan sikerült autójával, amivel egész szezonra a mezőny legvégére lett kárhoztatva. Két évvel később Mick Schumacher egészen hasonló helyzetbe került, csak ő azzal a Haasszal, amely csapat a 2022-es eredmények érdekében beáldozta az idei szezont. 

Wrsuss1



A Monacói Nagydíjat követően Russellt Schumacherről faggatták, aki egy motorprobléma miatt az utolsó célba ért versenyző lett. „Igen, ez hihetetlenül nehéz. Igazi rémálom, ráadásul Monaco az egyik legrosszabb hely, ha valakinek lassú az autója. Nekem is nehéz volt itt. Ők most ott tartanak, ahol mi két éve” – idézte őt a PlanetF1.

Mint kiderült, a múlt hétvégi versenyt követően Russell a hercegségben maradt, ugyanis azon gondolkozik, hogy odaköltözik. A döntés azonban nem végleges, előbb szeretné, ha az F1-ben hosszú távon tisztázódna a jövője.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: