DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
F1

Podcast: Lakmuszpapír – a pálya határain belül!

Az új szezonra készült autók első igazi nagy erőpróbáját jelenti rendre a barcelonai versenypálya, melyet egy helyütt át is szabtak az idei futamra – de sok szó esett a napokban az aszfaltcsík határairól is.

Megérkezett az F1 a naptár igazi lakmuszpapírjára, a pályára, amely rendszerint a legjobban megmutatja a valós erősorrendet. Mit gondolnak a versenyzők és a csapatok a pályahatárok kérdéséről, valamint Barcelona megújult kanyarjáról? Milyen újabb szintre emelte a Red Bull és a Mercedes a pszichikai hadviselést? Mi állhat a Bottasról és Russellről szóló pletykák hátterében? Na és miről beszélgetett száguldó riporterünk a Honda F1-es gurujával, valamint az F3-ban debütáló fiatal magyar versenyzővel? Hallgasd meg mindezt barcelonai beharangozó adásunkban!

 

Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

A Formula Podcast összes adása:

 

Formula Podcast_hirdetes_S02E29_A



A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

applepod2

stitcher

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: