Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. június 15. kedd
F1

Podcast: Szombat délutáni láz

Már nem csak teória, hanem tény: jönnek a kvalifikációs sprintversenyek az F1-ben, így a Formula Podcast stábja kitárgyalta az újítást, annak hasznát, hátrányát és mellékhatásait is.

Annak mindenképpen örülni kell, hogy az illetékesek nem a sokáig emlegetett fordított rajtrács, hanem a kvalifikációs sprintversenyek kipróbálása mellett döntöttek, nagy kérdés azonban, hogy jó ötlet-e éppen most, egy ilyen izgalmasnak ígérkező évad közben ilyesmivel kísérletezni? Sportszakmai okok, netalántán a pénz ösztökélte ezt a változást? Milyen hatással lesz ez a változás az érintett hétvégékre, egyáltalán: változik-e a sprintkvalifikációs események értéke? 

Prók és kontrák garmadája a Bethlen, Gellérfi, Mészáros hármasfogattól a szokásos, laza stílusban!

 

Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

A Formula Podcast összes adása:

 

Formula Podcast_hirdetes_S02E27_AA Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

applepod2

stitcher

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?