DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
F1

Podcast: Az oroszlán, a lovag és a visszaengedés

Forrnak az indulatok annak kapcsán, ahogyan Lewis Hamilton megnyerte az évadnyitót. A Bahreini Nagydíjat a Formula Podcast stábja is kiértékelte.

Naná, hogy elmélkedtünk a 4-es kanyar környékének történéseiről, amelyek beárnyékolták az egész hétvégét, de szóba kerültek az első benyomások is. Nem maradhattak ki a pozitív és negatív meglepetések, egy csipetnyi pusmorgás, valamint a különdíjak sem. Vajon ki lett a hétvége vaddisznója és balerinája?

Folytatódik a tavalyi évadzárón indított kezdeményezés is, amelynek keretein belül pontszámokkal értékeljük a mezőny összes tagját. Hogy milyen értékelések születtek? Kiderül az idei első futamértékelő műsorból, ahol Gergőhöz és Sanyihoz ezúttal a formula.hu, valamint az Autósport és Formula Magazin stábját erősítő Bognár Viktor csatlakozott.

 

Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

A Formula Podcast összes adása:

 

Formula Podcast_hirdetes_S02E20_A



A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

applepod2

stitcher

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: