DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
F1

A Ferrarit és a Mercedest beoltják Bahreinben

Az ország minden F1-es szereplőnek felajánlotta ezt, de a Liberty Media nemet mondott - most a Ferrari és a Mercedes mégis elfogadhatja a felkínált vakcinákat.

A Formula-1-es szezonnyitónak otthont adó Bahrein már korábban elhintette, hogy szívesen beoltja a komplett F1-es paddockot a Pfizer koronavírus elleni vakcináival, de a Liberty Media akkor azt mondta, hogy köszönik, vannak mások, akiknek nagyobb szükségük van azokra az oltásokra. Most viszont úgy tűnik, hogy a Ferrari és a Mercedes csapatai is élnének a felajánlással.

00120037_380



A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint a maranellói istálló, valamint a Mercedes ott lévő emberei is elég időt töltenek Bahreinben a mostani szezon előtti teszttel együtt, hogy az oltás mindkét dózisát megkaphassák. Az olasz lap szerint a Ferrarinál egyébként is több mint száz csapattag kapott már oltást, de most azok az emberek is megkaphatják, akik utaznak - ami pedig a pilótákat illeti, Carlos Sainz valószínűleg szintén él a lehetőséggel, míg a fertőzésen nemrég áteső Charles Leclerc nem.

A Mercedesszel kapcsolatban többet nem közölt a Gazzetta, csak hogy a helyszínen lévő csapattagok megkapták az "engedélyt", hogy mindkét Pfizer-oltást megkapják.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: