DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
F1

Podcast: Bergerrel a DTM-ről és az F1-ről

Elcsíptük és kifaggattuk Gerhard Bergert a DTM helyzetéről, az F1-ben megélt időszakokról, az idei kilátásokról, valamint a menedzsment frontján elért sikerek hátteréről is.

Kevés elfoglaltabb ember van mostanság Gerhard Bergernél: az osztrák a DTM vezéreként a szabályrendszer-változás előtt álló népszerű bajnokságot igyekszik gatyába rázni, ám bokros teendői ellenére szakított időt arra, hogy a Formula Podcast megsorozza egy adag kérdéssel, amelyet a szerkesztőség és a hallgatótábor együtt állított össze. 

A két fontos meeting közé beszúrt, szó szerint kutyafuttában megejtett diskurzus során szóba került az általa vezetett bajnokság helyzete, belekérdeztünk F1-es pályafutásának fontosabb fázisaiba, az első Magyar Nagydíjjal kapcsolatos emlékekbe és bátorkodtunk megkérdezni azt is: mire számít idén és jövőre a királykategóriában. 

A műsor törzsgárdája a beszélgetés okán nemcsak a tízszeres nagydíjgyőztes karrierjének főbb mérföldköveit vette sorra, hanem azt is alátámasztották: az osztrák az elitkategória történelmének egyik legnagyobb mókamestere volt!

 

Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat, szidalmaitokat és átkaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

A Formula Podcast összes adása:

 

 

Formula Podcast_hirdetes_S02_E14_C_resize



A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

applepod2

stitcher

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: