DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
F1

Ennyire örültek a Haasnál Mick Schumachernek

Günther Steiner szerint főleg azok a szerelők örültek nagyon a német újonc leigazolásának, akik már dolgoztak együtt a Ferrarinál a hétszeres F1-es világbajnok Michael Schumacher fiával.

Günther Steiner, a Haas csapatfőnöke beszélt arról, hogy milyen érzelmeket váltott ki istállója tagjaiból az, amikor megtudták, hogy Mick Schumacher lesz az egyik pilótájuk. Steiner elmondása szerint a legtöbb szerelőt elöntötték az érzelmek - nagyon örültek annak, hogy a hétszeres világbajnok fiával dolgozhatnak, akit ráadásul páran már ismertek is korábbról.

0df6qxgaltgw6jgalt43_lg



"Vannak a csapatunkban olyan szerelők, akik a Ferrarinál már végeztek közös munkát Mickkel. Amikor meghallották, hogy Mick csatlakozik hozzánk, sírni kezdtek - hatalmas öröm öntött el mindenkit, egyszerűen hihetetlen érzelmek törtek fel a srácokból. Az egyikük olyan szorosan megölelt, hogy megkérdeztem magamtól: mégis mi történik vele?" - idézi Steiner szavait az Auto Bild.

Azt viszont nem tagadja, hogy az idei szezonban a fiatalok nevelésén kívül sok örömük nem lesz. "Tanulóév lesz ez a versenyzőink számára és mi már a jövőre tekintünk előre. Nem titok, hogy nem fogjuk fejleszteni az autót, az energiáinkat 2022-re összpontosítjuk, mert azt reméljük, hogy ott kiegyenlítettebb lesz a mezőny. Tudjuk, hogy mire számíthatunk idén a versenyképességet tekintve, de ha adódik bármilyen lehetőség, azzal élnünk kell" - tette hozzá.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: