DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 23. kedd
F1

Perez: Én vasárnap vagyok erős

A mexikói F1-es pilóta szerint az időmérőkön Max Verstappen lesz a mérce, de a futamokon az ő erősségei jönnek ki - magabiztos, szerinte csak idő kérdése és hozni fogja a szintet.

Csütörtök nemcsak Max Verstappen, de Sergio Perez is nyilatkozott a Red Bull autójának bejáratásán, ezen a beszélgetésen pedig a Formula.hu is részt vehetett. A mexikói pilótát többek között arról is megkérdezték, hogy mit vár majd a Max Verstappennel való házon belüli csatától azok után, hogy a holland pilóta "elintézte" Pierre Gaslyt és Alexander Albont is.

checo_2



"Amit eddig láttam tőle, azok alapján Max nagyon erős lesz majd az időmérőkön, abszolút ő lesz a mérce a kvalifikációkat tekintve. Az én erősségem viszont a vasárnap, a versenyzői készség és a versenytempó, szóval szerintem ezek így jól kiegészítik egymást és remélhetőleg ki tudjuk hozni a maximumot az autóból" - reagált erre Perez.

"Magabiztos vagyok, bízom a képességeimben. Szerintem csak idő kérdése, hogy megismerjek mindent, tisztában legyek mindennel és hiszek abban a szintben, amin képes vagyok teljesíteni" - tette hozzá magabiztosan a mexikói versenyző.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: