DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
F1

Így vágj bele az F1 meghódításába!

Tippek, tanácsok, kulisszatitkok és elképesztő mennyiségű érdekesség Jánvári Zsolttól, az egyetlen magyartól, aki valóban F1-es autót babusgat a mindennapokban.

Elcsábítani egy F1-es szakembert az épülő új versenyautó mellől? A Formula Podcast megtette, így vendégül láthattuk Jánvári Zsoltot, azt a magyar szakembert, akinél mélyebben senki nincs benne a királykategória körforgásában!

A Williams istálló elektronikai rendszertechnikusa az FW43B típusjelű idei versenygép építése közben is szakított időt arra, hogy válaszoljon azokra a kérdésekre, amelyeket hallgatóink tettek fel neki a Formula Podcast Facebook-csoportjában.

Zsolt a beszélgetés során exkluzív beszámolót adott arról, hogy milyen a mindennapi élete azoknak a szakembereknek, akik az F1-es istállók versenyekre utazó stábját alkotják és komoly iránymutatással szolgált azok számára is, akik hozzá hasonlóan Magyarországról indulva szeretnének eljutni a királykategória szívébe. Mindent megtudhattunk arról is, hogy milyen magyarként helytállni a legelitebb versenyszéria borzalmasan sokat követelő közegében, de természetesen terítékre került a nagy múltú istálló is: mennyire családias a légkör, mivel hecceli Russell a csapat tagjait, mikor harcolhatnak újra a pontokért?

Vajon a jövőre érkező új, pénzügyi korlátozást is magában foglaló szabályrendszerrel „kihúzzák a pénzkígyó méregfogát?” Technikai igazgatónk ezzel a témával kapcsolatban is kifejtette nézeteit! Érdekel a válasz? Hallgass belénk!

 

Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat, szidalmaitokat és átkaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

A Formula Podcast összes adása:

 

 

Formula Podcast_hirdetes_S02_E10_A



A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

applepod2

stitcher

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: