DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
F1

Podcast: Kié a legütősebb páros?

Az új szezont beharangozó sorozatunk első részében mérlegre tesszük az idei mezőny 10 pilótapárosát: kik húzzák majd egy irányba a szekeret, hol lesznek belvillongások és kié a legerősebb emberanyag?

A jelenlegi tervek szerint jövő hónapban elrajtol a 2021-es F1-es szezon, így itt az idő megkezdeni a felkészülést. Első lépésként sorra vesszük, mérlegre tesszük és megkapargatjuk a versenyzőpárosokat, amely kérdésnek már csak azért is külön adást akartunk szentelni, mert nagyon komoly átrendeződés történt a királykategóriában: a tízből mindössze három csapat tartotta meg mindkét tavalyi versenyzőjét. Adásunkban megvizsgáljuk, kiktől számíthatunk arra, hogy dinamikus duóként hajtják előre a csapatukat, kik lesznek azok, akik rémálmokat okoznak majd a csapatuk vezetőinek, s a fiatalokkal összekerülő idősebb versenyzők közül kitől számítunk mentor- és kitől dementorszerepre.

 

Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat, szidalmaitokat és átkaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

A Formula Podcast összes adása:

 

 

Formula Podcast_hirdetes_S02_E09_A



A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

applepod2

stitcher

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: