DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
F1

„Nem a pénz a kérdés Hamiltonnál”

Stefano Domenicali szerint nem az a fő kérdés Lewis Hamilton szerződésével kapcsolatban, hogy mennyit fog keresni, más állhat a késlekedés hátterében.

Sokan kifejtették mostanában a véleményüket arról, hogy miért nincs még aláírt szerződése Lewis Hamiltonnak annak ellenére, hogy a pilóta és a Mercedes is úgy beszél, hogy mindenképpen marad, csak a részleteken vitatkoznak. Az mindenesetre érdekes, hogy február van, de még mindig nincs szerződése - vajon milyen részleteket kell ennyi ideig tárgyalni?

00120037_202



"Szerintem nagyon sok dologról beszélnek és nem hiszem, hogy itt csak a fizetéséről, vagy ilyesmiről van szó. Szerintem inkább az lehet a késlekedés oka, hogy pontosan mi is jár a fejükben a közös jövőjüket illetően. Aztán lehet, hogy azért nem sietnek, mert már eldöntötték, hogy minden rendben van. Nem vagyok Lewis fejében és Toto Wolff helyében sem, de fontos döntésről van szó" - mondta a RaceFansnek Stefano Domanicali, a Formula-1 vezérigazgatója.

"Azt viszont nagyon remélem, hogy hamarosan megtörténik a bejelentés, mert a sport szempontjából hihetetlen dolog az, amiért harcolhat az idei szezonban. El tudom képzelni, hogy mennyire akarja az az új rekordot (a nyolcadik világbajnoki címet), hiszen az egy hihetetlen sztori lenne" - tette hozzá.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: