DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
F1

Podcast: A Jégember legendája

Az ember, aki tudja, mit csinál húsz éve szerepelt először F1-es pilótaként autóbemutatón – mai adásunkat teljes egészében neki szánjuk: hogyan született meg a Jégember legendája?

Amikor 2001 elején egy tejfölszőke kölyökképű finn suhanc üldögélt a C20-as kódjelű autó mellett a Sauber bemutatóján, senki nem gondolhatta, hogy két évtized elteltével még mindig a királykategória mezőnyében szerepel majd Finnország történetének hetedik Formula–1-es versenyzője. Kimi Raikkönen nem csupán sebességével hívta fel magára a figyelmet az évek során, hanem egészen különleges karakterével is, melynek nyomán hamar ráragadt a Jégember név. Ezt az imázst, a Jégember legendáját tudatosan is építették menedzsereivel, többek között erről is szó esik a Formula Podcast Kimi Raikkönen-különkiadásában.

 

Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat, szidalmaitokat és átkaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

A Formula Podcast összes adása:

 

Formula Podcast_hirdetes_S02_E07_A



A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

applepod2

stitcher

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: