DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
F1

Hamilton: Majd visszavonulok, ha elmúlik a varázs

Lewis Hamiltonnak továbbra sincs élő szerződése az idei szezonra, így egyelőre kérdéses, láthatjuk-e még az F1-ben a hétszeres világbajnokot, ám legutóbbi interjúja alapján ez elég valószínű.

Mint köztudott, Lewis Hamilton és a Mercedes egyelőre nem jutott dűlőre a brit szerződésével kapcsolatban, leginkább a magas fizetési igénye miatt, a hírek szerint. Lewis Hamilton most elmondta, mikor fogja azt érezni, hogy vissza kell vonulnia.

„Én úgy gondolom, hogy mind egy folyamatos küzdelemben élünk. Mindenkinek meg kell találnia, hogy mi az, amit élvezettel és odaadással tud csinálni és nekem személy szerint volt egy pont, mikor túl komolyra fordultak a dolgok” – mondta Hamilton a Formula for Success podacastjében.



„Csak egy életünk van, így élvezni kell, amit csinálunk, meg kell találnunk a boldogságot a munkánkban, számomra pedig nagyon fontos volt, hogy megéljem a pillanatot. Igen, kihívásokkal teli környezetben vagyok, de amikor autóba ülök és elhagyom a garázst, nekem van a legnagyobb mosolyom, még ennyi év után is.”

„Ha eljön az a nap, mikor ez már nem fog megtörténni, akkor tudni fogom, hogy eljött az ideje annak, hogy belevágjak valami másba. Ha jó vagy valamiben, az nem jelenti azt, hogy más területeken nem érhetnél el hasonló sikereket és elismerést, így én is megpróbálok majd olyan dolgokkal foglalkozni, amiket élvezettel tudok csinálni.”

„Imádom a zenét, így, hogy gitározom és zongorázom – ami egyébként nem megy túl jól, remélem tovább tudom majd fejleszteni a képességeimet, szerintem ez nagyon fontos lenne” – mondta Hamilton, aki XNDA álnéven már zenész karrierbe is kezdett.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: