DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 16. kedd
F1

Norris: Volt, hogy ki nem állhattuk egymást Sainzcal

A legtöbben sajnálattal vették tudomásul, hogy véget ért a barátinak tűnő kapcsolat a McLarennél csapattársakként versenyző Carlos Sainz és Lando Norris közt, de a brit szerint volt köztük feszültség.

Az a hír járta, hogy Lando Norris és Carlos Sainz rendkívül jól kijöttek egymással a McLarennél, mind a munkában, mind a magánéletben. A spanyol viszont még júniusban aláírt a Ferrarihoz 2021-re, így megszakad ez a sokak által kedvelt barátság.

Ami Lando Norris szerint inkább csak a kameráknak szólt és próbálták véka alá rejteni valódi érzéseiket a világ elől: „A csapattársak között mindig van némi feszültség” – kezdte Norris a Motorsport-Totalnak.



„Ha még valaki azt is mondja, hogy nincs köztünk semmi nézeteltérés, egy kicsi mindig van. Néha megpróbáltuk elfedni ezt Carlosszal, de voltak időszakok, mikor rettentően utáltuk egymást. Senki sem akar alulmaradni a csapattársával szemben, ő az utolsó, akitől ki szeretnénk kapni.”

„Még ha magunkra is erőltetünk egy mosolyt, legbelül óriási fájdalmaink vannak és utáljuk a mellettünk ülőt, mert ő gyorsabb volt és tud valami olyat, amire mi magunk nem vagyunk képesek” – folytatta Norris, aki első F1-es szezonja előtt még azt állította, nagyon örül neki, hogy a spanyol lesz a csapattársa a McLarennél.

„Sosem beszéltem korábban Carlosszal, még csak nem is találkoztunk, fogalmam sem volt róla, milyen ember. Aztán jóbarátokká váltunk a pályán kívül, ugyanakkor egymás kihívói is voltunk. A csapatot szerettük volna előrébb vinni, versenyeket szerettünk volna nyerni és szerintem sikerült megtalálnunk a harmóniát.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: