DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda
F1

Sajtó: A Mercedes csak egyéves szerződést kínál Hamiltonnak

Lewis Hamilton és a Mercedes szappanoperája továbbra is zajlik, hiszen a nemrégiben lovaggá ütött hétszeres világbajnok és csapata továbbra sem jutottak egyezségre a szerződéshosszabbítást illetően.

 

Rengeteg találgatás látott már napvilágot Lewis Hamilton és a Mercedes szerződéshosszabbításának ügyében, az izgalomra vágyó rajongók pedig talán annak drukkolnak, hogy a Szahíri Nagydíjon honfitársát kiválóan helyettesítő George Russell kapja meg a lehetőséget az Ezüst Nyilaknál.

A külföldi lapok is serényen foglalkoznak ezzel a témával, a brit The Press Association például arról ír, hogy nem igazán találják a közös hangot a felek: „Tudvalévő, hogy az elmúlt hetekben voltak megbeszéléseik ezt illetően.”



„S bár ezek a tárgyalások szépen haladnak, a saga végkifejlete egyelőre még nem egyértelmű” – írta az Egyesült Királyság vezető hírszolgáltató oldala. Nagyjából két hónap múlva már zajlani fognak a téli tesztek, így tekintve, hogy új pilóta esetén üléspróbázni kell, azt le kell gyártani, illetve a versenyző egyéni igényeire szabni a kormányt és a pilótafülkét, a Mercedesnek már nem maradt sok ideje.

„A Mercedes magabiztos, hogy Hamilton, aki megkapta a lovagi rangot az Újévi kitüntetettek listáján, meghosszabbítja szerződését az F1 minden rekordot megdöntő csapatával, de a szerződés hosszán megy az egyezkedés, mivel Hamilton állítólag csak egyéves szerződési ajánlatot kapott.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: