DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
F1

Verstappen: Meg akarom semmisíteni Perezt

Max Verstappen terve egyértelműen az, hogy „megsemmisítse” új csapattársát, Sergio Perezt, ahogyan azt bárkivel tenné. Reméli, a Red Bull olyan idők elé néz, mint mikor Ricciardo volt a társa.

Mindig is meg akart felelni édesapjának Max Verstappen és hallgatott a szavaira, ami úgy fest, 2021-re sem változott meg. Jos Verstappen tanácsára megsemmisítené új csapattársát, a Racing Pointtól érkező Sergio Perezt.

Korábbi csapattársai közül Albonnak és Kvjatnak ülés sem jutott a Formula-1-ben, míg Daniel Ricciardót és Carlos Sainzot egyaránt sikerült elüldözniük az energiaitalosoknak a csapat kötelékéből, de az AlphaTaurihoz visszasorolt Pierre Gaslyt is alaposan beárazta a holland.



A soron következő „áldozata” Sergio Perez lehet Verstappennek, akire nem túlzás azt mondani, hogy élete lehetőségét kapta meg a Red Bulltól. A holland a Ziggo Sportnak mondta el, mik a tervei Perezzel:

„Minden eddigi csapattársam elismerően beszél azóta is a képességeimről, de nekem ez nem számít, így is, úgy is le akarom őket győzni. Apám mindig azt mondta nekem, hogy pusztítsam el őket” – árulta el Max Verstappen, aki elmondta, Perezre sem fog másként nézni.

„Vele is ugyanez a tervem, nagyon fontos, hogy gyorsabb légy a csapattársadnál, de ami ennél is fontosabb, hogy mindkét autónkkal fel tudjuk venni a harcot az elöl lévőkkel, csakúgy, mint azokban az időkben, mikor még Daniel itt volt” – utalt Ricciardóra a holland.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: