DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
F1

Vettel: Jobb vagyok, mint bármikor

Sebastian Vettel az Aston Martin versenyzője, valószínűleg ez az egyik legjobban várt újdonság a 2021-es szezon előtt. A német úgy érzi, jobb, mint a Red Bull-os időkben, most jár karrierje csúcsán.

Az előttünk álló szezonban több olyan történet is lesz, melyeket alighanem tűkön ülve várnak a rajongók, ezek közül is az egyik legforróbb téma pedig, hogy Sebastian Vettel megtalálja-e régi önmagát az Aston Martin színeiben.

Korábban már elárulta, hogy senki sem adott számára garanciát a sikerre, inkább csak a kíváncsisága és az újdonság varázsa vitte őt Lawrence Stroll megújuló csapatához. Mindenesetre a négyszeres világbajnok bizakodó az esélyeiket illetően.



„A kemény munkában hiszek, nem az ígéretekben” – jelentette ki Vettel az F1 Insidernek. „Ki kell használnunk a jelenleg uralkodó optimista atmoszférát, ami a csapaton belül uralkodik és lépésről lépésre megközelíteni a legjobbakat. Őszintén szólva a Mercedes még mindig a legnagyobb favorit 2021-re.”

„Ami engem illet, megváltoztam. Jobb vagyok és sokkal több a tapasztalatom, mint amikor a Red Bull versenyzője voltam, most már tisztábban látom az összképet. Megvan a lehetőségünk, hogy új fejezetet írjunk az Aston Martin versenytörténelmében, ami izgatottsággal tölthet el minden rajongót, a márkát és a Formula-1-et egyaránt.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: