Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. január 18. hétfő
F1

Wolff: Hamilton nincs igazán jól

Toto Wolff szerint mondhatjuk, hogy enyhe tünetei vannak a koronavírusos Lewis Hamiltonnak, de azt nem, hogy abszolút jól lenne - jó kezekben van, várják, hogy gyógyuljon, de ez az első időszak kritikus.

A hét elején derült ki, hogy Lewis Hamilton elkapta a koronavírust, emiatt nem versenyezhet ezen a hétvégén és a brit pilóta akkor annyit közölt a nagyközönséggel, hogy enyhe tünetei vannak, de nincs rosszul. Most viszont Toto Wolff, a Mercedes csapatvezetője azt mondta, hogy bár nagy gond nincs, de azért azt sem mondhatjuk Hamiltonra, hogy jól van...

c"Nincs igazán jól. A koronavírus egy olyan dolog, amit tilos könnyedén venni és az a legfontosabb, hogy biztos kezekben van, de ezekben az első napokban nem mindig jó a helyzet. Gyógyul, de az első napok mindig kritikusak a koronavírusnál. Vannak tünetei, de mondhatjuk, hogy enyhék" - mondta Hamilton állapotáról a Sky Sportsnak Wolff. A csapatvezető azt is hozzátette, hogy egyelőre nem tudják, mi lesz jövő hétvégén.

"Láttunk már olyat, hogy tíz napon belül valaki negatív tesztet produkált, de sok olyan sportoló is volt, aki hosszú ideig volt pozitív" - mondta. Wolff szerint egyébként most azt kell megvárni, hogy Hamilton tünetei elmúljanak, felépüljön, aztán csinálnak tesztet és meglátják, hogy negatív lesz-e - azt már csak mi tesszük hozzá, hogy ahhoz, hogy a világbajnok jövő héten visszatérhessen, tényleg az első, tíz nap után elvégzett tesztnek is negatívnak kell lenni és addigra már teljesen jól kell lennie.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?