DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
F1

Verstappen beszólt Albonnak, nem vonja vissza

A Red Bull holland F1-es pilótája szerint nincs abban semmi, hogy Albon dobogós volt múlt héten, ha ekkora a hátránya - nem akart ezen a kijelentésén módosítani, csak sajnálja Perezt.

Max Verstappent nem nyűgözte le Alexander Albon múlt heti dobogója, a holland Ziggo Sportnak azt mondta, hogy ha valaki harminc-negyven másodperccel lemarad a csapattársától, akkor nem hiszi, hogy az olyan jó lenne. "Lehetek őszinte ezzel kapcsolatban, ugye?" - tette hozzá a Red Bull pilótája, aki elmondta, hogy sajnálja Sergio Perezt és hogy így úszott el a dobogója, de az persze szép eredmény Albontól, hogy felfért a pódiumra.

bulls_1



A Szahíri Nagydíj sajtótájékoztatóján (melyek a Formula.hu is részt vett) aztán megkapta a kérdést, hogy nem szeretné-e ezt egy kicsit bővebben kifejteni - módosít-e rajta valamit, megmagyarázza-e, hogy pontosan hogyan értette, hiszen ez nyilvánvalóan egy elég erős kijelentés a csapattárásával kapcsolatban és Verstappennek egyszer már magyarázkodnia kellett egy másik múlt heti nyilatkozatával kapcsolatban.

Verstappen azonban azt válaszolta, hogy nem, szerinte nem kell neki ehhez már semmit hozzátennieés úgy érzi, hogy a kérdező szeretné, ha kontextusba helyezné az elhangzottakat, de szerinte erre már nincs szükség. Annyit még egyszer elmondott, hogy sajnálja, hogy Perez így vesztette el a dobogóját, majd hozzátette, hogy szerinte most már ezt itt ennyiben kellene hagyni...

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: