DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
F1

Sergio Perez hétfőn tehet bejelentést jövőjéről

Sergio Perez menedzsmentje összehívta a média képviselőit hétfőre, az első bahreini futamot követő napra. A külföldi lapok egyértelműen arra számítanak, hogy a mexikói nem versenyez 2021-ben.

Racing Point nyár végén jelentette be, hogy Sebastian Vettelre cserélik le Sergio Perezt, így mire a csapat már Aston Martinként fog indulni, a mexikói már nem lesz a versenyzőjük. Perez a csütörtöki sajtótájékoztatón, melyen a Formula.hu is jelen volt, elmondta, hogy számára a Red Bull az egyetlen opció.

„Csak egy lehetőség kínálkozik. Nagyon sok éve itt vagyok már, folytatni akarom, és szerintem most járok pályafutásom csúcsán. Ugyanakkor úgy szeretném folytatni, hogy annak oka van, egy konkrét tervvel és egy jó projekt keretein belül. Szóval ha nem lesz egy olyan projekt, ami jó és továbbra is százszázalékosan motivál, akkor azt inkább nem fogadom el.”



Eközben a Red Bullnál továbbra sem hoztak döntést, Dr. Helmut Marko elmondta ugyanis, hogy a szezon vége előtt nem fogják meghozni döntésüket, szeretnének még időt adni Albonnak.

A külföldi sajtó szerint Nico Hülkenberg Perez elé került az energiaitalosok kívánságlistáján, így a mexikói alighanem azt jelenti be a menedzsmentje által hétfőre meghirdetett sajtótájékoztatón, hogy kihagyja a 2021-es évet. Ugyanakkor vannak olyan hírek is, melyek szerint csak a mexikói lapok számára szeretné értékelni 2020-as szezonját, azonban aligha ennek kerítenek ekkora feneket Perezék.

Amint megérkezik a bejelentés, természetesen azonnal közöljük!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: