DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
F1

Brawn: Hamiltonban még van 3-4 év

Ross Brawn szerint egy jó pilóta mindig jó autóban ül - Hamilton és a Mercedes is kivételes és jelenleg nem lát senkit, aki képes lehet legyőzni a regnáló világbajnokot.

Ross Brawn továbbra is csak szuperlatívuszokban tud beszélni Lewis Hamiltonról és a Mercedesről: a csapat korábbi vezére, a Formula-1 jelenlegi motorsport-igazgatója szerint a brit pilóta még évekig topformában lehet és ő egyelőre nem látja, hogy ki az, aki le tudná őt győzni. Természetesen szóba került Michael Schumacher is.

nope_2



"Két kivételes pilótáról van szó Michael és Lewis személyében, akik a generációjuk referenciapontjainak számítanak. Néhányan azt fogják mondani, hogy ez csak azért van így, mert nekik volt a legjobb autójuk, de ez a két dolog általában együtt jár: egy jó pilóta mindig megtalálja, hogy hogyan legyen alatta jó autó" - mondta Brawn a La Gazzetta dello Sportnak adott interjújában. Ami pedig a folytatást illeti...

"Lewis számára egy nyolcadik világbajnoki cím mindenképpen lehetséges. Egy kivételes csapatnál van és még mindig van előtte három-négy olyan év, amikor a csúcson lehet. Jelen pillanatban elég nehéz látni valakit, aki képes lehet őt legyőzni" - tette hozzá.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: