DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
F1

Podcast: Török Nagydíj, avagy mint malac a jégen

Isztambul kényszermegoldásként került az idei menetrendbe, de olyan Török Nagydíjat kaptunk, amelyet sokáig nem felejtünk el. Stroll pole-ja és drámája, Hamilton rekordbeállító hetedik vb-címe és más egyéb érdekességek is terítékre kerültek a Formula Podcast 57. adásában.

Az Autósport évkönyv, valamint a Száguldás és cirkusz című szezonösszefoglaló kiadványok szerkesztésének kellős közepén kaptuk a nyakunkba az évad eddigi legemlékezetesebb hétvégéjét. Az adásban kitárgyaltuk a törökországi rendezők elképesztő húzásait, a Racing Point felemás érzéseket keltő, mégis kiemelkedően jó hétvégéjét, Vettel szenzációs megtáltosodását, valamint a Mercedes produkcióját is, küszködésestől, Hamiltonostól bajnokavatásostól. A témaáradat végén az is kiderült, hogy a podcast stábja szerint ki(k) érdemelték ki a hétvége Nostradamusa különdíjat! Hallgassatok belénk!

 

Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat, szidalmaitokat és átkaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

A Formula Podcast összes adása:

Formula Podcast_hirdetes_S01_E57_A



A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

applepod2

stitcher

yt

buzz3

google-pc

rp 

deezer

sc

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: