DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
F1

Surer: Albon púp a Red Bull hátán

Az 1980-as években versenyző Marc Surer nagyon komolyan odaszólt Alexander Albonnak, aki szerinte csak egy púp a sikerekre hajtó Red Bull csapatának hátán. Nem képes lépést tartani Verstappennel.

Marc Surer az 1980-as évek első felében volt a száguldó cirkusz aktív részese, most pedig a Starting Grid podcastjében fejtette ki a véleményét a sokak által kritizált Alexander Albonról, amit tőle kapott a thai, azt szintén nem fogja zsebre vágni.

„Már néhány versennyel ezelőtt kérdeztem, hogy mit keres még a Red Bullnál. Csak annyit tudunk, hogy szorosan fűződik Thaiföldhöz, szóval nem olyan egyszerű őt kiebrudalni a csapattól” – kezdte meg Albon ekézését Surer.

Albonnak valószínűleg nincs maradása


„Én sokkal inkább úgy látom, hogy ő egy hendikep a Red Bull számára. Ha világbajnokok akarnak lenni, akkor egy olyan második számú pilótára van szükségük, aki hozzá tud ehhez tenni valamit. Albon erre nem képes, mindig segítségre szorul és nem tudja ezt viszonozni.”

A hírek arról szólnak, hogy a thai és Danyiil Kvjat is repülnek év végén a Red Bull kötelékéből, az Alpha Taurihoz az F2-ben versenyző Yuki Tsunoda érkezik majd, míg a Red Bull Perez vagy Hülkenberg szerződtetésén töri a fejét.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: