DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
F1

Podcast: Az F1 10 legrosszabb csapata

Plázában tesztelt és egyetemi hallgatók által tervezett autó, múzeumból származó alkatrészek, a paddockban letartóztatott és az FIA-elnököt lenácizó csapatfőnök – nem mindennapi történeteket hoztunk!

Újabb toplistával jelentkezik a Formula Podcast, és egy dolgot megígérhetünk: nem ez a műsorfolyam történetének legkomolyabb hangulatú adása. Röhejes (és olykor botrányos) történeteket veszünk sorra a sportág történetének legrosszabb csapatairól – és félreértés ne essék, nem a tisztességesen próbálkozó, de szerény anyagi körülmények közé szorult alakulatokról van itt szó! Dilettantizmusról, rosszindulatról, őrült és gyakran a törvényesség határait túlfeszítő csapatfőnökök ámokfutásáról, a sportágra és legendás nevekre szégyent hozó istállókról mesélünk nektek.

Hallhattok majd múzeumból és háromüléses bemutatóautóról származó alkatrészekről, a paddockban letartóztatott, a beállításokat maga kitaláló és az FIA-elnököt lenácizó csapatfőnökről, holland gyártmányú izlandi vodkáról, egészen sajátos aerodinamikai megoldásokról, katasztrofális szereplésbe belekényszerített legendás márkáról, a kapitalizmust megdönteni vágyó főszponzorról, egyetemi hallgatók által tervezett versenyautóról és a Nordschleifére való imolai köridőről is – hogy csak a felszínt kapargassuk meg.

 

Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat, szidalmaitokat és átkaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

(Az adás első felében tapasztalható hanghibákért elnézést kérünk!)

A Formula Podcast összes adása:

Formula Podcast_hirdetes_S01_E55_A



A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

applepod2

stitcher

yt

buzz3

google-pc

rp 

deezer

sc

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: