DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
F1

Magnussen is bejelentette, hogy távozik a Haastól

Romain Grosjean saját bejelentése után nem sokkal Kevin Magnussen is azt közölte követőivel, hogy az idény végén elköszön a Haas F1-es csapatától, így az istálló teljesen új pilótapárossal folytatja.

Arról már beszámoltunk, hogy Romain Grosjean távozik a Haas Formula-1-es csapatától (bár azóta a francia törölte a posztot a Facebookjáról), azóta pedig Kevin Magnussen is bejelentette ugyanezt saját magával kapcsolatban. A dán pilóta azt közölte, hogy a 2020-as lesz az utolsó szezonja a Haas F1-es csapatánál - szép négy évet töltött is és örömmel tekint majd vissza rá.

"Kihívás volt egy vadonatúj csapat részének lenni, de nagyon élveztem és nagy adag tapasztalatot jelentett nekem - segített, hogy előrelépjek és fejlődjek pilótaként. Köszönetet mondok Gene Haasnak, Günther Steinernek és az egész csapatnak a lojalitásért és a bizalomért, amit kaptam az utóbbi négy évben. Még mindig dolgozom a jövőmön, amit majd be fogok jelenteni. Még van hátra hat futam és szeretném a legjobb formámat hozni. Köszönöm a támogatást" - írta Magnussen.



kmag

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: