DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
F1

Eddie Jordan Toto Wolffnak is tanácsot adott: „Szállj ki most!”

Ha az egykori csapatfőnök lenne a Mercedes-vezér tanácsadója, azt javasolná neki, hogy már év végén távozzon: sok a kérdőjel a csapat körül, ezért még most, a jó pillanatban kell kiszállni.

A korábbi Formula-1-es csapatfőnök, Eddie Jordan sűrűn hallatja a hangját a napokban. Tőle származik a pletyka, amely szerint a Mercedes egyik szponzora, az Ineos megveheti és átnevezheti az istállót, valamint ő tanácsolta azt Lewis Hamiltonnak, hogy igazoljon a Red Bullhoz. Legutóbb a Mercedes csapatfőnökét, Toto Wolffot – aki cáfolta a Jordantől származó Ineos-híresztelést – buzdította arra, hagyja el még most, időben Brackley-t.

„Egyetlen dolgot tudtam tényleg biztosan, hogy az Ineos megvásárolja a csapatot. Ami biztos abban a csomagban, hogy Mercedes vezetőinek, főleg az új vezérigazgatónak, Ola Kalleniusnak problémái voltak Totóval a múltban. Toto márpedig, legyünk őszinték, már ott van a Frank Williamsek, Ron Dennisek és többiek szintjén. Szenzációs dolgokat hajtott végre, ezért itt az ideje, hogy továbblépjen” – mondta a Ziggo Sportnak Jordan.



Az ír úgy okoskodik, hogy Wolff már biztosan ráunt a sok győzelemre a Mercedesnél, ezért a zsinórban hetedik megnyert év kiváló alkalom lenne a távozásra:

„Biztos vagyok benne, hogy belefáradt már ebbe a szituációba. Megnyerte azt a sok bajnokságot és mítoszt kreált Lewis Hamilton és a csapat körül is. Az életben emlékezni kell rá, hogy mindig vannak nagyon jó és nagyon rossz pillanatok a kiszállásra. A mostani nagyon jó lenne Toto számára. Ha én lennék a tanácsadója, azt mondanám neki: Tünés, szállj ki most onnan, kérlek, Toto! Markold fel a pénzt, mert a jövőben ennél már nem lesz jobb a helyzet.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: