Steward
Bognár Viktor
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. október 21. szerda
F1

Perez: Fáj, hogy egy jó autóról kell lemondanom

Sebastian Vettel érkezése miatt szerződést bontottak Sergio Perezzel a Racing Pointnál, ami – bár sok lehetőség közül választhat – fáj a mexikóinak, mert tudja, egy jó autót kénytelen elengedni.

Miközben Lance Stroll szerződéshosszabbítása egy pillanatig sem forog veszélyben, Sergio Perez lóhalálában kell, hogy új csapatot kerítsen magának, hiszen a Racing Point Sebastian Vettel mellett tette le a voksát 2021-re.

A mexikói sosem ülhetett igazán versenyképes autóban, bár egyszer a McLaren pilótája volt, még 2013-ban, de a wokingiak épp akkor kerültek lejtmenetbe. Most, hogy a Racing Point jövőre gyári csapattá válik az Aston Martin szerepvállalása nyomán, végre itt lett volna a lehetőség a mexikói előtt.„Tudom, hogy egy jó autót kell hátra hagynom, aminek jövőre még jobbak a kilátásai. A csapat a következő szezonban valószínűleg még a mostanitól is erősebb lesz” – mondta Perez a Motorsportweek.com F1-es portálnak.

„Sokkal jobban fáj, mikor tudom, hogy egy jó autóról kell lemondanom, de a Formula-1-ben gyorsan változnak a dolgok, így sosem tudhatjuk, mit hoz a jövő. Kíváncsian várom, mit hoz számomra és a csapat számára az elkövetkező időszak” – mondta a mexikói.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?