DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 23. kedd
F1

Podcast: Zúzdával debütált a Ferrari pályája

Az „old school” toszkán helyszín bőven szolgáltatott beszédtémát a #FormulaHUPodcast stábjának, akik kivesézték a hétvége eseményeit és a paddock mélyéről származó pusmorgásokat!

Dupla piros zászlóval, kaotikus futammal és kettős Mercedes-győzelemmel debütált az F1 a Ferrari fennhatósága alá tartozó MotoGP pályán, Mugellóban, az „old school” toszkán helyszín bőven szolgáltatott beszédtémát. Futamértékelő a szokásos #FormulaHUPodcast stílusban!

Az utóbbi két futamon több piros zászlós félbeszakítást láttunk, mint az elmúlt években összesen – új trend kezd kibontakozni? Egyes versenyzők azzal hozakodtak elő, hogy a versenyirányítás nem volt kellően körültekintő a biztonsági autós fázist követő újraindításnál – mivel vágott vissza a versenyigazgató? Szokás szerint megnevezzük a hétvége emberét, meglepetését és csalódását, felfedjük, hogy szerintünk melyik volt a mugellói hétvége legszebb pillanata, különdíjat osztunk és átrágjuk magunkat a paddock mélyéről származó legfrissebb pusmorgásokon is. Vajon miben sántikál ismét a Stroll-Wolff tengely?

 

Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat, szidalmaitokat és átkaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

A Formula Podcast összes adása:

Formula Podcast_hirdetes_S01_E43_A



A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

applepod2

stitcher

yt

buzz3

google-pc

rp 

deezer

sc

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: