DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
F1

Perez magabiztos, Stroll inkább nem beszél - változott a helyzet a Racing Pointnál?

Sergio Perez nem is beszél más csapatokkal 2021-ről, mert úgy érzi, hogy mindannyian folytatni akarják és nem vár semmilyen változást - Lance Stroll viszont nem akar erről beszélni...

A Belga Nagydíj csütörtöki sajtótájékoztatóján (amin a Formula.hu is részt vett) a média képviselői természetesen ismét próbáltak kicsikarni valamit a Racing Point pilótáiból a jövő évükkel kapcsolatban - mint ismert, a korábbi hírek szerint Lawrence Stroll Sergio Perezt teszi ki a csapatból azért, hogy helyet csináljon Sebastian Vettelnek, de Perez Barcelonában azt mondta, hogy magabiztos, Vettelt pedig azóta sem jelentették be. Spában aztán ismét megkapták a kérdést, hogy tárgyalnak-e más csapatokkal, vagy biztonságban érzik magukat 2021-re a Racing Pointnál:

"Beszéltem már erről Spanyolországban is, én úgy érzem, hogy mindkét fél folytatni akarja, hiszünk egymásban, hiszünk a projektben, nem igazán tudok mást mondani" - válaszolt röviden Perez, Lance Stroll viszont még nála is szűkszavúbbnak bizonyult: "Nem, nincs erről mit mondanom" - felelt, ami akár azt is sejtetheti, hogy fordult a kocka és édesapja mégis inkább az ő helyét adná Vettelnek.

perez_3



Felmerült az is, hogy nem érzik-e tiszteletlenségnek azt, hogy a csapat még mindig nem jelentett be semmit annak ellenére, hogy hosszú hetek óta ez a téma és mindenki a hivatalos megerősítést várja Vettel érkezésével kapcsolatban. "Igen, nektek ez jó, hogy tudtok miről beszélni..." - reagált egy nevetéssel Perez. "Ahogy mondtam is, ez idő kérdése. Jól érzem magam a csapatnál, itt vagyok már egy ideje, látom, hogyan fejlődik a csapat és úgy érezzük, hogy minden jól alakul. Én nem látok okot a változtatásra, szerintem jó szezonunk van, úgyhogy nem várok változást."

És hogy Perez beszél-e más csapatokkal a jövőről a biztonság kedvéért? "Nem. Mind folytatni akarjuk."

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: