DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 23. kedd
F1

Nincs gond a McLaren és a Mercedes között

A Racing Point ügyében szemben állnak egymással, pedig jövőre ismét partnerek lesznek - Andreas Seidl szerint ebből nincs probléma, megvan a jó viszony, nem a Mercedesszel van gondjuk.

Érdekes helyzet alakult ki a McLaren és a Mercedes között, hiszen a wokingiak a brackley-i csapattal ellentétes véleményen vannak a Racing Point ügyében - a fékhűtő berendezéssel kapcsolatos hercehurcában a Mercedes természetesen védi magát és a partneristállót, míg a McLaren támadja a riválist. Mindez azért érdekes, mert jövőre már a McLaren is Mercedes-motorokat fog használni, vagyis szintén partneristálló lesz...

seidl



"Nincs köztünk semmi probléma ebből, abszolút jó a viszonyunk Totóval (Wolff-fal), a Mercedesszel, Bracley-vel a jövő évre való felkészüléssel kapcsolatban. Ez az ügy a Racing Pointról szól, nem a Mercedesről" - idézi a témában az Autosport Andreas Seidl, a McLaren csapatfőnökének szavait. Lawrence Stroll a Racing Point részéről mindenféle jogi lépésről is beszélt már az ügy kapcsán, de Seidl ebbe nem szeretne belemenni.

"Ezeket én nem szeretném kommentálni. Jogi procedúrában vagyunk, ennél többet nem szeretnék hozzátenni, közben pedig az is fontos, hogy ne vesztegessünk erre túl sok energiát. Tudjuk, hogy nekünk, a McLarennek mit kell tenni azért, hogy versenyképesek legyünk és én erre koncentrálok, ahogy az egész csapat is ezt teszi."

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: