DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
F1

Új karosszériát kaphat Vettel Barcelonára

A négyszeres világbajnok szerint valami nincs rendben, Mattia Binotto pedig nem zárkózik el a csere elől, ha az segít, de ebben nem ő fog majd dönteni.

Két egészen pocsék hétvégén van túl Sebastian Vettel: a német autójával folyamatos gondok adódtak, ő maga sem állt a helyzet magaslatán, ráadásul a második silverstone-i futamon a csapatot is elővette az elrontott stratégia miatt. Mattia Binotto csapatfőnök erre azt válaszolta, hogy Vettel magának köszönheti a bajt a megforgásával, de azt nem zárta ki, hogy új autót kap Barcelonára.

vettel



"Hogy kaphat-e új karosszériát? Ezt még nem beszéltük át, ez egy olyan dolog, amit a csapaton belül kell megtárgyalni. Mi nyitottak vagyunk rá, ha ez segít, miért ne?" - idézi Binotto szavait a Motorsport. "Szerintem bármit is tudunk tenni segítségként, az fontos számunkra és Sebastian számára is. Nyitottak vagyunk rá, de ezt a döntést a csapatra és a pilótára hagyom" - tette hozzá.

Hogy miért is lehet erre szükség? "Két verseny volt ugyanazon a helyszínen egymás után és az első hétvége szombat reggele óta semmit sem tudtam fejlődni. Ez a dolog az, ami feltűnő" - mondta erre Vettel. A négyszeres világbajnok hozzátette, hogy folyamatosan szenvedett a lassú kanyarokban, ezen semmit sem tudtak változtatni a két hétvége során.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: