DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
F1

Vettel: A megfelelő csomaggal sok van bennem

A négyszeres világbajnok szerint nincs döntés a jövőjét illetően, sőt, egyáltalán semmi nem változott az utóbbi hetekhez képest - nem tudja, hogy mi lesz vele, de úgy érzi, hogy maradt még benne tartalék.

Továbbra sincs döntés Sebastian Vettel jövőjét illetően, bár a sajtóinformációk arról szóltak, hogy már a mostani Brit Nagydíj előtt bejelentik őt a Racing Pointnál - Sergio Perez szerződésében van egy kitétel, hogy eddig a pontig még megválhatnak tőle a következő szezonra. A bejelentés azonban még várat magára és Vettel a sajtótájékoztatón azt mondta, hogy a döntés sem született meg.

vet



"Nem tudok erre válaszolni, majd fogok, ha tudok, de most még nem tudok. Türelmesnek kell lenni és várni egy kicsit - ez lehet pár hét, vagy akár több is, majd az idő eldönti. Semmi sem változott ahhoz képest, amit az utóbbi három hétben, vagy az idei első három futamon mondtam erről. Nem kell sietnem, a számomra biztosan legjobb döntést akarom meghozni" - magyarázta a négyszeres világbajnok.

"Azt szerintem világossá tettem, hogy a megfelelő csomaggal még sok van bennem, de ez attól függ, hogy mik a lehetőségek. Fizikálisan nem érzem magam rosszabb állapotban, mint bármikor a Formula-1-es pályafutásom során, jól érzem magam, van még bennem tartalék. Ami a jövőt illeti: 2022-ben jön a nagy szabályváltozás, ami talán izgalmas lesz, vagy talán nem, ezt most még nem tudhatjuk. Mindig a javulásban reménykedünk és a sport szurkolójaként én is ezt teszem, de hogy én magam is ott leszek-e, azt nem tudom" - tette hozzá.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: