DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
F1

Verstappen: Most nem jó az autó

A Red Bull nem úgy viselkedett a holland alatt, ahogy kellett volna, a pilóta meg is mondta, hogy ez így nem oké - múlt héthez képest nem léptek előrébb, ráadásul az eső sem segített.

A Stájer Nagydíjon már dobogóra állhatott Max Verstappen és úgy tűnt, hogy javult a Red Bull teljesítménye, igaz, a Mercedeshez képest még mindig egyértelmű volt a lemaradás - a Hungaroringen viszont a világbajnok istálló tartott a riválistól, teleharsogták a médiát azzal, hogy biztosan mennyire jók lesznek majd Verstappenék. Nos, a Magyar Nagydíj pénteki napján ez nem igazán látszott...

vers_1



"Hát ez nem ment túl jól" - értékelt a második szabadedzést követően a Sky Sportsnak Verstappen. "Az autó nem úgy viselkedett az első gyakorláson, ahogy kellett volna. Sok dolgot kell átnéznünk, sok dologba kell belevetnünk magunkat. Sajnálatos, hogy a második szabadedzésen meg az eső esett, mert így nem tudtuk megnézni ezeket a dolgokat. Sok munkánk van" - összegzett morcosan a pilóta.

Azt hozzátette, hogy nem magával az időjárással volt problémája, az eső csak annyiban zavarta, hogy így nem tudtak javítani a száraz pályára való beállításaikon. "Az időjárás mindenki számára egyforma, ugye? Csak úgy alapvetően az autó egyensúlya nem volt rendben és ezt meg kell néznünk. Szerencsére itt van ez az este..."

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: