DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
F1

Semmi, csak a szokásos Wolff-nyilatkozat

Toto Wolff szerint egészen biztos, hogy a Red Bull nagyon erős lesz a Hungaroringen és az is biztos, hogy ők maguk gyengék voltak a lassú kanyarokban, úgyhogy nagyon nehéz hétvégére számítanak.

Elolvashatunk egy olyan Toto Wolff-nyilatkozatot, amelyet most már több mint fél évtizedes tapasztalattal nagyjából csukott szemmel is fel tudnánk mondani. Az eddig idén is domináló, a pontversenyt nagy fölénnyel vezető Mercedes vezére természetesen nagyon óvatos a hétvégi Magyar Nagydíjjal kapcsolatban és felhívta a figyelmet arra, hogy az eddig viszonylag simán legyőzött Red Bull milyen veszélyes lesz a Hungaroringen, illetve hogy nekik milyen gyengeségeiket hozza majd ki ez a pálya.

wol



"Szerintem a Red Bull-lal szemben a lassú kanyarokban kaptunk ki Spielbergben, főleg a hármasban és a négyesben, ott tűntünk sebezhetőnek" - idézi Wolff szavait a Motorsport. "Mindenhol máshol, az egyenesekben és a gyors kanyarokban gyorsabbak voltunk náluk. Folytatnunk kell a fejlesztést és meg kell értenünk az autónkat, de Budapest egy teljesen más pálya. Nagy leszorítóerő kell, sok a lassú kanyar, szóval meglátjuk, hogy ott mi lesz."

"100%-ig biztos vagyok benne, hogy a Red Bull nagyon erős lesz Magyarországon. Ezen a pályán történelmileg is mindig jók és bár fejlődtünk itt az utóbbi években, de ez mindig nehéz hétvége számunkra. A magas hőmérséklet talán még mindig az Achilles-pont számunkra és ahogy néztem az előrejelzéseket, nagyon meleg lehet vasárnap. Jól fel kell készülnünk, rákoncentrálnunk Budapestre, aztán remélhetőleg kihozzuk belőle a legtöbbet" - tette hozzá.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: