DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 19. kedd
F1

Ricciardo: Már emlékszem, miről szól az F1

Daniel Ricciardo számára a tavalyi után a 2020-as idénynyitó sem alakult fényesen. A verseny negyedénél kiesett az ausztrál, miután a hűtéssel adódtak gondok a Renault-ban.

Az ausztrál versenyző a tavalyi szezonnyitón már rögtön a rajt után leírta magát, miután leszakadt az első szárnya, azt követően, hogy leszaladt a fűre. Az idei év sem az ő szája íze szerint kezdődött, hiszen még húsz kört sem tudott megtenni.

„Úgy tudom, hogy a hűtésrendszerrel voltak gondjaink, így kénytelenek voltunk kiállni, ami kissé csalódást keltő, nem így akartam nekivágni ennek a szezonnak” – kezdte az ausztrál versenyző a futam utáni értékelését.



„Ez a kis malőr emlékeztetett rá, hogy miről is szól ez a sport, de szerencsére megvannak a pozitívumok, amiket már az első hétvége után leszűrhetünk. Jó az egykörös tempónk, nagyszerűen teljesítettünk az időmérő edzésen, erre pedig lehet építeni.”

„Tanulópénz volt ez a verseny, nagyon sajnálom, hogy csak 15-20 kört tudtam megtenni, de okulnunk kell ebből a hibából is, hogy jobbak lehessünk és dolgozunk, hogy előrébb léphessünk” – értékelte az ausztrál az Osztrák Nagydíjon történteket.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: