DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
F1

Hamilton: Légyszi ne kavarjátok a szart

Rövid, nyomatékos hangvételű üzenettel teremtette le a szerződésével kapcsolatban valótlanságokat pletykálókat Lewis Hamilton a F1-es Osztrák Nagydíj szombat délelőttjén. Kikéri magának, hogy bármi miatt is követelőzne.

Aligha Lewis Hamilton az első híresség a világon, aki egy olyan, róla szóló hírre ébred, amit valójában nem is követett el. Az ilyen kacsahírek áldozatául esők sokszor már csak legyintenek, oda sem figyelnek rájuk, mások akár sajtópereket is hajlamosak indítani – utóbbi az F1-ben nem bevett gyakorlat. A Mercedes hatszoros világbajnoka most egy napjainkban népszerű módszerhez folyamodott: a közösségi médián keresztül álhírt kiáltott.

106168121_274030003920492_2742525287535517321_n



A Mercedes jövő évi pilótafelállása jelenleg az egyik legizgalmasabb kérdés 2021-et illetően, hiszen Hamilton és Valtteri Bottas szerződése is lejár, a hosszabbítás mellett pedig olyan opciók is terítéken vannak, mint Sebastian Vettel érkezése. Toto Wolff Spielbergben annyit mondott, hogy a döntés megszületéséig nem is szeretne a témáról nyilatkozni, a versenyzőkkel pedig az elmúlt hónapok során nem sok alkalma volt szemtől szemben beszélgetni. Eközben viszont egyes nemzetközi sajtóorgánumok arról cikkeztek, hogy a tárgyalások már nagyon is megkezdődtek, és Hamilton „követelései” miatt akadtak el, a brit ugyanis állítólag évi 40 millió fontnyi alapfizetést szeretne kiharcolni magának.

Maga Hamilton is szembetalálkozott ezekkel a hírekkel, és nem nagyon tetszettek neki, amiket olvasott, ezért szombat délelőtt Instagram Storyban írta le a valóságot, némi vulgaritással megfűszerezve.

„Reggelt. Az a helyzet, hogy a média folyamatosan a szerződésemről cikkez, és hogy állítólag nekem milyen követeléseim vannak, pedig valójában még nem is beszéltem erről Totóval. Semmiféle követelések nincsenek, hiszen a tárgyalások még el sem kezdődtek. Szóval légyszi ne kavarjátok a szart” - zárta rövidre, mielőtt munkához látott volna a Red Bull Ringen.

EcEUc6qXsAAktdj

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: