Steward
Admin
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. június 4. csütörtök
F1

Wolff látta a repedéseket a Vettel-Ferrari kapcsolatban

A Mercedes motorsport-igazgatója szerint egyáltalán nem meglepő az, ahogy Sebastian Vettel döntött, mert nem volt már meg az egészséges kapcsolat közte és a maranellói istálló között.

Toto Wolff, a Mercedes motorsport-igazgatója szerint egyáltalán nem meglepő az, ami Sebastian Vettel és a Ferrari között történt - látta már a repedéseket a német pilóta és az olasz istálló kapcsolatán, ezzel együtt sajnálja, hogy így ért véget ez az együttműködés.

"Mi baráti kapcsolatot ápolunk Sebastiannal. A döntésén én egyáltalán nem lepődtem meg, láthatóak voltak már a repedések. Ő egy nagyszerű személyiség, az egyik legnagyobb az utóbbi tíz évben, négyszeres világbajnok. Csalódást keltő, hogy így ért véget ez az álom számára a Ferrarinál, hogy nem folytatódik tovább, de ez van" - mondta Wolff a témáról az ESPN-nek.

na_2Többen is a Mercedesnél látják a folytatást Vettel számára, aki Valtteri Bottast válthatná, ezzel pedig összeállna a Hamilton-Vettel páros - érdekes kombináció lenne, ennek pedig az is alapot szolgáltat, hogy a hírek szerint Bottas elkezdett érdeklődni a Renault-nál is 2021-re. Wolff erről nem beszélt, arról viszont igen, hogy nagyon gyorsan alakultak a dolgok és ne feledjük, hogy bár a szerződések már alakulóban vannak 2021-re, de még mindig egy teljes évet kell futni a jelenlegi csapatoknál, ami nem lesz egyszerű.

Szerinte furcsa lesz az, hogy ezek az emberek még látni fogják a csapatuk fejlesztéseit úgy, hogy már mindkét fél tudja, hogy ezek az utolsó hónapjaik együtt - Vettel, Sainz és Ricciardo éve is érdekes lesz ezek miatt. Hozzátette: ezeket ő nem így csinálta volna, de talán tanulhat belőle...

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?