DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
F1

„Wolff tárgyalhat, de túl elfoglalt”

Mika Hakkinen szerint az elképzelhető, hogy Toto Wolff tényleg tárgyal az Aston Martinnal, de szerinte most nem reális a váltás - a pletykák egyébként is mindig részei voltak a sportnak.

Az utóbbi hetek pletykái leginkább két téma köré csoportosulnak a Formula-1-ben (mármint a versenynaptár kérdéseit leszámítva): Sebastian Vettel új szerződése és Toto Wolff jövője. Vettel szerződésének legfrissebb fejleményeiről itt írtunk, Wolff jövőjéről viszont még inkább csak találgatni tudunk - az érintett mindent tagad, de a bizonyítékok azért sokak számára egyértelműek azzal kapcsolatban, hogy van esély a Mercedestől Aston Martinhoz való átigazolására.

00119021_312



"Harminc évvel ezelőtt érkeztem meg a Formula-1-be, a pilótákkal, csapatokkal, mérnökökkel kapcsolatos pletykák mindig is benne voltak ebben az egészben" - vélekedik ugyanakkor Mika Hakkinen, a McLarennel két világbajnoki címet jegyző finn expilóta. Szerinte nincs itt váltás, legalábbis egyelőre, mert Wolff túl elfoglalt ahhoz, hogy ennek részletein gondolkodjon.

"Totót régóta ismerem már és nagyra is tartom nemcsak mint embert, de mint olyasvalakit, aki a Mercedesért és a Formula-1-ért tesz. Ő kiváló nagykövete a sportunknak. Azt nagyon is el tudom képzelni, hogy tárgyalásban áll egy olyan csapattal, mint az Aston Martin, de ha azt nézzük, hogy a jelenlegi szituációban milyen lehet a 2020-as és a 2021-es szezon, én azt gondolom, hogy ő most túl elfoglalt a Mercedesnél" - mondta a t-online.de-nek.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: