Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. január 22. szerda

Hakkinen

Hakkinen együtt tud érezni a Ferrarival

A korábbi kétszeres F1-es világbajnok szerint nem kell túl nagy feneket keríteni az ilyen eseteknek, korábban is előfordult már, hogy két csapattárs ütközött egy futam során.

részletek

F1-Archív: Nincs csapatsorrend a Red Bullnál

Raikkönen szerint csak a kezdet az első lotusos győzelem, Hamilton szerint sosem volt személyes vitájuk Alonsóval – az elmúlt két évtized november 9-i F1-es híreiből szemezgettünk.

részletek

Ratzenberger jutott Hakkinen eszébe Suzukában

Nagy bajhoz vezethetett volna a Ferrari mulasztása a kétszeres világbajnok szerint Japánban: Leclerc helyett a csapatot tartja felelősnek. A rajtot elrontó Vettellel rokonszenvez, Bottast dicséri, titkon pedig bízik a csodában Mika Hakkinen.

részletek

Hakkinen: A McLaren-Mercedes visszatérhet az élre

A kétszeres világbajnok Mika Hakkinen örül, hogy újból egyesül a Mclaren és a Mercedes, amely kombinációval szerezte világbajnoki elsőségeit 1998-ban és 1999-ben. A McLaren újból élcsapat lehet.

részletek

Hakkinen: Nem lesz győzelem, ha viszály van csapaton belül

A kétszeres világbajnok szerint éles kontraszt van a Mercedes nyerő stratégiái és a Ferrarin belüli csatározások között. Ha világos az istállón belüli rangsor, akkor csapatmunka és győzelem az eredmény.

részletek

A Ferrarié a legjobb autó Hakkinen szerint

Szingapúrban kiderült, hogy nem csupán motor, hanem – a fejlesztéseknek köszönhetően – teljes csomag terén is a Ferrari a legversenyképesebb, vélekedik a kétszeres világbajnok. Szerinte is érdeke volt a csapatnak, hogy Vettel végre nyerjen.

részletek

Hakkinen: Ha Vettel még akar valamit, sürgősen nyernie kell

Charles Leclerc zsinórban szerzett két győzelmével egyértelműen a Ferrari vezérpilótájává vált. Mika Hakkinen szerint, ha Sebastian Vettel helyre akarja állítani hírnevét, gyorsan győznie kéne.

részletek

Hakkinen: A Ferrari visszaesett a Red Bull mögé

A korábbi Formula-1-es pilóta, kétszeres világbajnok Mika Hakkinen úgy gondolja, a Ferrari már a Red Bull mögé esett vissza az erősorrendben, noha a pontversenyben az olaszok vannak előrébb. Még…

részletek

F1-Archív: Villeneuve nem kér az olcsó fiatalokból

Megnevezték Schumacher helyettesét, Hakkinen hajlik Coulthard segítésére, Ocon és Verstappen győzelemért küzdöttek, Vettel kipróbálja a „pajzsot”: ezek voltak július 13. hírei az elmúlt két évtized során.

részletek

Hakkinen Verstappen mellett áll, lenyűgözte a holland

A kétszeres F1-es világbajnok finn szerint keményen, de sportszerűen előzött a Red Bull pilótája és úgy véli, hogy Verstappen felzárkózása az utóbbi évek egyik legszebbike volt.

részletek

Hakkinen: Schumachert és engem rengetegszer büntethettek volna

A kétszeres világbajnok finn úgy véli, ha a jelenlegi szabályok mellett kellett volna versenyeznie Michael Schumacherrel, mindkettőjüket agyba-főbe büntették volna korábbi csatározásaik során.

részletek

Hakkinen: Ugyanazt tettem volna, mint Vettel

Utólag valószínűleg már megbánták a versenybírók, hogy Kanadában elvették Sebastian Vettel győzelmét, rég láthattunk ilyen általános felzúdulást egykori pilóták részéről egy döntés ellen.

részletek
Olvastad már?