Steward
Szikora Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. augusztus 15. hétfő

Hakkinen

Hakkinen: Nehéz megérezni, mikor van itt a vége

A Magyar Nagydíj csütörtöki napján Sebastian Vettel bejelentette visszavonulását, ezt pedig nagy bejelentéscunami követte. Mika Hakkinen megérti Vettel döntését, Alonsóét viszont érdekesnek tartja.

részletek

Hakkinen tanácsa Leclerc-nek: Egyszerre csak egyet!

Franciaországban elkövetett hibája után rendkívül nehéz helyzetbe hozta magát Charles Leclerc, akinek már 63 pontos hátrány van összetettben. Mika Hakkinen szerint azonban még nincs lefutva semmi.

részletek

Hakkinen: Örülök, hogy Schumacher ennyire belejött

Édesapjával hatalmas riválisok voltak, most pedig Mika Hakkinen nagy örömmel látja, hogy Mick Schumacher hatalmasat fejlődött és egyre többször képes megmutatni tehetségét.

részletek

Hakkinen: Gyengeségből erősséget csinált a Ferrari

Mika Hakkinen szerint a versenystratégia terén egyértelműen jól vizsgáztak a maranellóiak Spielbergben, de muszáj kijavítaniuk a megbízhatósági gondjaikat, ha harcolni akarnak a vb-címekért.

részletek

F1-Archív: Villeneuve nem kér az olcsó fiatalokból

Megnevezték Schumacher helyettesét, Hakkinen hajlik Coulthard segítésére, Ocon és Verstappen győzelemért küzdöttek, Vettel kipróbálja a „pajzsot”: ezek voltak július 13. hírei az elmúlt két évtized során.

részletek

Hakkinen: Sainz ezentúl sokkal magabiztosabb lesz

A Ferrari versenyzője pályafutása első győzelmét aratta Silverstone-ban, Mika Hakkinen szerint ez jelentősen növelni fogja a spanyol önbizalmát a következő versenyeken, hiszen lekerült róla a nyomás.

részletek

Hakkinen: Ezért nem lesz Perez a bajnok

Nincs egyértelmű első számú a Red Bullnál, ellentétben a korábbi évekkel – mondja a kétszeres világbajnok finn, ennek ellenére mégsem gondolja, hogy Sergio Perez esélyes lesz Max Verstappen mellett.

részletek

Hakkinen Wolff és a Mercedes mellett áll

Újra dúl a háború a csapatfőnökök között: a fő érintettek, ahogy már megszokhattuk, Christian Horner és Toto Wolff. Ezúttal az FIA delfinezés megszüntetését szolgáló beavatkozása a vita tárgya. Mika Hakkinen is felszólalt a téma kapcsán.

részletek

„Max megköszönheti Checónak a győzelmet”

Mika Hakkinen szerint Perez remek munkát végez idén a Red Bullnál, Verstappen pedig két szempontból is a mexikóinak köszönheti az F1-es Azerbajdzsáni Nagydíjon aratott sikerét.

részletek

Hakkinen: A Red Bull minden hibát megbüntet

A Ferrari minden hibáját ki fogja használni az osztrák istálló Mika Hakkinen szerint. A finnek kétszeres világbajnoka úgy gondolja, az olaszoknak sürgősen meg kell oldaniuk a gondjaikat.

részletek

Hakkinen: Őrizzük meg a sport örökségét! Kell Monaco!

A kétszeres világbajnok Mika Hakkinen úgy gondolja, mindenképp szüksége van a Formula-1-nek Monacóra, hiszen nem rúghatják fel csak úgy a sport hagyományait. Ráadásul nem egyszerű ott nyerni.

részletek

„A kulcspillanatban hezitált a Ferrari”

Mika Hakkinen szerint az emberi tényezőn múlt, hogy a Red Bull betalált a stratégiával Monacóban, míg a Scuderia nagyon nem. A finn expilóta a győztes Sergio Perezt is méltatta.

részletek