Steward
Bognár Viktor
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. augusztus 4. kedd

Hakkinen

Hakkinen: Bottas felkészült. És Hamilton?

A kétszeres F1-es bajnok szerint idén a kiváló formában lévő Valtteri Bottas lesz Lewis Hamilton legnagyobb kihívója. A Ferrari kapcsán lemaradásról beszélt a korábbi pilóta.

részletek

Hakkinen: Vettel tényleg jó srác

A kétszeres F1-es világbajnok szerint az a gond, hogy Sebastian Vettel nem mutat meg magából eleget a nyilvánosság előtt és nem aktív a közösségi médiában. Pedig kellene.

részletek

Hakkinen szerint nagy az esély Bottas vb-címére

Sötét lóra fogad a kétszeres világbajnok 2020-ban: úgy látja, honfitársa, Valtteri Bottas jobb, mint valaha. „Kiemelkedően magas elvárásaim vannak irányába, hogy világbajnok lesz ebben az évben.”

részletek

F1-Archív: Eladó Sato összetört Jordanje

Ralf Schumacher a Sauberhez igazolhat, Hakkinen a pole-ban, csalódott Verstappen, hosszabbító ferrarisok, Raikkönen balesete, győzedelmeskedő Trulli - ezek voltak az elmúlt 20 év hírei május 23-án.

részletek

F1-Archív: Alonso szelektív memóriája

Olykor nemcsak a nosztalgiázásra és az F1 egy-egy emlékezetes jelenetének felidézésére alkalmas F1-Archív sorozatunk, de néha akár bizonyítékként is szolgálhat egy jelenbeli kijelentése megerősítésére, vagy épp cáfolására.

részletek

„Wolff tárgyalhat, de túl elfoglalt”

Mika Hakkinen szerint az elképzelhető, hogy Toto Wolff tényleg tárgyal az Aston Martinnal, de szerinte most nem reális a váltás - a pletykák egyébként is mindig részei voltak a sportnak.

részletek

Hakkinen: Vettel bárhol hasznos tag lehet

A kétszeres F1-es világbajnok szerint akármelyik istálló számára értékes pilóta lehet Sebastian Vettel, ha év végén valami oknál fogva nem folytatná a Ferrari kötelékében.

részletek

F1-Archív: „Ecclestone visszafogta az F1-et”

Az előző vezetést kritizálja az új tulajdonos, Ron Dennis a Hondát szapulja rossz döntéséért, Jackie Stewart életvezetési tanácsokat ad Schumachernek, aki menedzsere állítása szerint nem tart Raikkönentől. Alonso első hazai győzelmére készül, majd egy év múlva már azon tanakszik, mivel lehetne ezt is túlszárnyalni.

részletek

F1-Archív: Védik a McLaren rosszfiúit

Egyik évben Montoyát, a következőben már Alonsót – előbbi Schumacherrel is vívott egy parázs szócsatát ezen a napon. Hakkinen visszavonulása, Raikkönen pénzbírsága és Bianchi tesztje is szerepelt az F1-es hírekben április 26-án 2000 óta.

részletek

Igazságtalan több futamot tartani egy pályán?

Akár három nagydíjat is rendezhetnek Silverstone-ban az egyik forgatókönyv szerint. Mindegy, hogy ugyanott, csak legyenek versenyek, mondja a többség, Mika Hakkinen azonban felhívta a figyelmet egy hátulütőre: egyes csapatokat hátrányosan fogja érinteni, hogy egy számukra kedvezőtlen pályán kell többször versenyezniük.

részletek

F1-Archív: Schumacher első motorversenye

Leclerc második ferraris nagydíján a pole-ban, betiltják a kipörgésgátlót, Hakkinen Nico Rosbergben látja a jövő világbajnokát, felniket loptak a Minarditól. Ilyenek voltak március 30. F1-es hírei az évezredben.

részletek

Amikor Herbert együtt akart fürdeni Hakkinennel

Mika Hakkinen ideálisnak találta a pillanatot ahhoz, hogy megosszon egy 28 évvel ezelőtti történetet a pajzán gondolatokkal játszadozó Johnny Herbertről abból az időből, amikor csapattársak voltak a csődközelben álló Lotusnál.

részletek
Olvastad már?