Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. október 22. csütörtök

Hakkinen

Hakkinen megérti Wolff problémáját

Toto Wolff nem tagadta, hogy sok neki a jelenlegi terhelés és többet szeretne a családjával lenni - Mika Hakkinen szerint ez nem is csoda, neki már az is fárasztó volt, amikor az ő idejében ennél kevesebb versenyt kellett teljesíteni.

részletek

HGP 2000 – Hakkinen-dupla a pokoli hőségben

A tizenötödik F1-es Magyar Nagydíj az előző évhez hasonlóan Mika Hakkinen sikerét hozta, aki ezzel a győzelemmel vette át a vezetést Schumachertől az összetettben – Stallone és a Tigris is itt volt.

részletek

F1-Archív: Villeneuve nem kér az olcsó fiatalokból

Megnevezték Schumacher helyettesét, Hakkinen hajlik Coulthard segítésére, Ocon és Verstappen győzelemért küzdöttek, Vettel kipróbálja a „pajzsot”: ezek voltak július 13. hírei az elmúlt két évtized során.

részletek

Hakkinen: Bottas felkészült. És Hamilton?

A kétszeres F1-es bajnok szerint idén a kiváló formában lévő Valtteri Bottas lesz Lewis Hamilton legnagyobb kihívója. A Ferrari kapcsán lemaradásról beszélt a korábbi pilóta.

részletek

Hakkinen: Vettel tényleg jó srác

A kétszeres F1-es világbajnok szerint az a gond, hogy Sebastian Vettel nem mutat meg magából eleget a nyilvánosság előtt és nem aktív a közösségi médiában. Pedig kellene.

részletek

Hakkinen szerint nagy az esély Bottas vb-címére

Sötét lóra fogad a kétszeres világbajnok 2020-ban: úgy látja, honfitársa, Valtteri Bottas jobb, mint valaha. „Kiemelkedően magas elvárásaim vannak irányába, hogy világbajnok lesz ebben az évben.”

részletek

F1-Archív: Eladó Sato összetört Jordanje

Ralf Schumacher a Sauberhez igazolhat, Hakkinen a pole-ban, csalódott Verstappen, hosszabbító ferrarisok, Raikkönen balesete, győzedelmeskedő Trulli - ezek voltak az elmúlt 20 év hírei május 23-án.

részletek

F1-Archív: Alonso szelektív memóriája

Olykor nemcsak a nosztalgiázásra és az F1 egy-egy emlékezetes jelenetének felidézésére alkalmas F1-Archív sorozatunk, de néha akár bizonyítékként is szolgálhat egy jelenbeli kijelentése megerősítésére, vagy épp cáfolására.

részletek

„Wolff tárgyalhat, de túl elfoglalt”

Mika Hakkinen szerint az elképzelhető, hogy Toto Wolff tényleg tárgyal az Aston Martinnal, de szerinte most nem reális a váltás - a pletykák egyébként is mindig részei voltak a sportnak.

részletek

Hakkinen: Vettel bárhol hasznos tag lehet

A kétszeres F1-es világbajnok szerint akármelyik istálló számára értékes pilóta lehet Sebastian Vettel, ha év végén valami oknál fogva nem folytatná a Ferrari kötelékében.

részletek

F1-Archív: „Ecclestone visszafogta az F1-et”

Az előző vezetést kritizálja az új tulajdonos, Ron Dennis a Hondát szapulja rossz döntéséért, Jackie Stewart életvezetési tanácsokat ad Schumachernek, aki menedzsere állítása szerint nem tart Raikkönentől. Alonso első hazai győzelmére készül, majd egy év múlva már azon tanakszik, mivel lehetne ezt is túlszárnyalni.

részletek

F1-Archív: Védik a McLaren rosszfiúit

Egyik évben Montoyát, a következőben már Alonsót – előbbi Schumacherrel is vívott egy parázs szócsatát ezen a napon. Hakkinen visszavonulása, Raikkönen pénzbírsága és Bianchi tesztje is szerepelt az F1-es hírekben április 26-án 2000 óta.

részletek
Olvastad már?