DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 27. szombat
F1

Podcast: Leleplezzük az F1 titkos társaságát

Heti autósportos kibeszélőshow-nkban megszólaltatjuk az észak-olaszországi válságzónában önzetlenül segédkező F1-es gumifőnököt, kitárgyaljuk az év eddigi legnagyobb botrányát és megemlékezünk Sir Stirling Mossról.



Ez a hét sem múlhat el podcast nélkül, mert noha a versenyek nem, a furcsa történések annál jobban sorjáztak az autósportéletben. Ezúttal is hívtunk egy F1-es sztárvendéget az adásba, méghozzá Mario Isolát, a Pirelli Formula-1-es programjának vezetőjét, aki arról mesél, hogyan fordult a feje tetejére az élete azóta, hogy hazautazott a meg nem valósult Ausztrál Nagydíjról – és letöltötte karanténját.

Beszélünk a legújabb szezonlebonyolítási tervezetről, most épp arról, hogy miképp festene, ha szombaton és vasárnap is futamokat rendezne a lemaradását ledolgozni próbáló F1. Na meg a korábbi FIA-elnök Max Mosley-ról, aki beállt azok táborába, akik úgy ahogy van, le is fújnák a 2020-as szezont a járványra hivatkozva.

 

Egy másik Maxnek, Verstappennek a fizetése kerül szóba, na meg szegről-végről Daniel Ricciardóé is, aki látványosan úgy teszi a dolgát mostanság Ausztrália mélyén, mintha már nem is Renault-pilóta lenne.

A hétvégén elhunyt Sir Stirling Moss kapcsán megpróbálunk választ találni az örök kérdésre, miszerint valóban ő volt e minden idők legjobb F1-es pilótája azok közül, akik nem nyertek világbajnoki címet.

És ezúttal a tengerentúlra is átnézünk, hiszen a NASCAR-on egy egészen szürreális botrány söpört végig a napokban: egy pilóta a virtuális térben tett egyetlen meggondolatlan elszólása a karrierjébe került. Vajon jogos Kyle Larson meghurcoltatása, vagy erős túlkapásnak lehettünk tanúi? Mészáros Sándor és Gellérfi Gergő könnyed beszélgetéséből minderre fény derül.

Hallgassatok belénk!

A Formula.hu podcastje az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

applepod2

stitcher

yt

buzz3

google-pc

rp 

deezer

sc

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: