DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
F1

Miért csak online jelent meg az Autósport és Formula Magazin?

Sajnálatos módon a koronavírus-világjárvány megnehezíti a hagyományos lapok kiadóinak életét, nemcsak külföldön, hanem Magyarországon is. Az Autósport és Formula Magazint kiadó Beta Press Kft. vezetősége úgy döntött, hogy tekintettel a krízisre, lapunk áprilisi száma kizárólag digitális formában jelenik meg, mindenki számára ingyenesen elérhető formában.

 ocon



Álláspontunk szerint a jelenlegi helyzetben különösen fontos, hogy mindenki tartsa magát az illetékes szervek előírásaihoz és maradjon otthon, biztonságban, vigyázva ezzel magunkra és embertársainkra. Reményeink szerint azzal, hogy aktuális kiadványunkat ebben a formában adjuk közre, hozzájárulhatunk az idő hasznos eltöltéséhez, továbbra is a szokásos, magas színvonalon kiszolgálva olvasóink igényeit ezekben az információszegény, nehéz hetekben.

Természetesen a lap előfizetői nem szenvedhetnek kárt: akik előre rendezték a magazinok árát, azok számára is elérhetőek a virtuális lapszámok, a helyzet normalizálódása után pedig a kritikus időszakkal megegyező mértékben meghosszabbítjuk az előfizetésüket.

Az Autósport és Formula Magazin digitális változata elérhető a Formula.hu weboldalán, illetve a következő linken:  https://bit.ly/34lDPLC.

Felhívjuk előfizetőink figyelmét arra is, hogy lapunk stábja a kényszerszünetben más platformokon is igyekszik kedvezni a motorsportok szerelmeseinek. Már meglévő és jól ismert felületeink mellett elindult podcastadásunk, amelyben kollégáink kitárgyalják a versenyzés világának ügyes-bajos dolgait, ugyanakkor rendszeresen szólaltnak meg F1-es kulcsszereplőket is karanténjaik mélyéről. Műsoraink elérhetőek a formula.hu-n, valamint az ismert megosztóoldalakon, például a Youtube-on, a Spotify-on, a Deezer-en, valamint az Apple és a Google podcastoldalain. 

Megértésüket köszönjük!

 

Üdvözlettel:

 

sign

Bethlen Tamás

főszerkesztő

kiadóvezető

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: