Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. augusztus 9. vasárnap
F1

Nincs még beceneve Vettel új autójának

Eljön majd az az idő is, amikor Sebastian Vettel idei autójára, az SF1000-esre is becenevet aggat, egyelőre viszont csak a felkészüléssel törődik a Ferrari négyszeres világbajnoka.

A Ferrari volt az első, amely leleplezte 2020-as autóját egy sikkes esemény főattrakciójaként. Charles Leclerc nagyon óvatosan fogalmazott a bemutatón, mit akarnak elérni az SF1000-essel, és egyelőre Sebastian Vettel is visszafogott.

„Mivel ez már a hatodik évem a Ferrarinál, nyilván ez egy ismerős hely, és mindent kívülről-belülről ismerek. Az új autóval idén remélhetőleg végre sikerül megtalálni azt a tapadást, ami hiányzott eddig” - latolgatott a német.

00119026_539Egyre nehezebb Vettel szerint a felkészülés, de egyelőre jól meg tud birkózni a hosszú szezonok jelentette kihívással. „A szezonok egyre hosszabbak és hosszabbak, de az évek során megtanultam a felkészüléssel kapcsolatban, mi az, ami jó nekem, és mi az, ami nem. Az akkumulátorokat sikerült feltölteni nekem és a csapatnak is, így pedig nincs már más hátra, hogy nekivágjunk a teszteknek. Nagyon várjuk már ezt, végső soron ennek élünk mindannyian.”

A német minden autójának tradicionálisan ad egy becenevet, erre egyelőre még nem került sor. „Egyelőre nem igazán gondolkoztam még ezen. A hivatalos név az SF1000, de biztos vagyok benne, hogy találunk neki valami vicces nevet. Egyelőre csak ötleteket gyűjtök.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?