DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
F1

Karácsony óta nem beszélt Wolff és Hamilton

Egyelőre abszolút nem egyeztettek a világbajnok új szerződéséről, vagy a folytatásról, minden más csak pletyka - állítja Toto Wolff. Mostantól viszont felgyorsulnak az események.

Ugyan egyes sajtóhírek már a Ferrarinál látták Lewis Hamiltont, mások már tudni vélték, hogy Charles Leclerc és Max Verstappen szerződése miatt ő is aláírt már valamit a Mercedesnél, úgy tűnik, hogy maguk az érintettek egyelőre ennél jóval kevesebbet foglalkoztak a kérdéssel - legalábbis Toto Wolff, a Mercedes vezére erről beszélt.

aaa



"Amikor utoljára találkoztunk, az a karácsonyi buli idején volt. Beszéltünk egy kicsit a jövőről. Azóta csak WhatsAppoztunk" - mondta az Auto Motor und Sport érdeklődésére Hamiltonnal kapcsolatban Wolff. "Ha egymáson vagyunk tíz hónapon keresztül, akkor fontos az is, hogy ebből visszavegyünk, amikor lehet. Ezért úgy döntöttünk, hogy békén hagyjuk egymást decemberben és januárban, majd amikor minden újrakezdődik februárban, akkor leülünk és beszélünk" - magyarázta.

Wolff szavai szerint viszont a Mercedes maradni fog a Formula-1-ben, pedig egyes hírek szerint a cég már a 2021-es kivonulásról készül tárgyalni. A motorsport-főnök viszont azt mondta az AMuS kérdésére, hogy biztosan versenyezni fognak 2021-ben, az F1-nek van értelme számukra, akarnak egy új kollektív megállapodást és ennyi.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: