DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
F1

Leclerc meg fogja karcolni Vettel autóját

Legalábbis ezzel a viccel próbálta elütni a kettejük kapcsolatát firtató kérdést. Azt elmondta, hogy nem fordulhat elő még egyszer az, ami Brazíliában, ez teljesen világos számukra.

Idén sokszor volt hangos a média Sebastian Vettel és Charles Leclerc viszonyától, főleg az év második felében találtak egymásra rossz értelemben, amikor az autó is alkalmas lett arra, hogy a győzelmekért harcoljanak. Azóta persze már sokszor elmondták, hogy semmi gond, mindent megbeszéltek, minden szép - most ismét erről kérdezték Leclerc-t.

"Még azt is rá fogom karcolni az autójára, hogy 'Boldog Karácsonyt!' Nem, most komolyan: az egymással való kapcsolatunk jobb, mint ahogy az emberek azt gondolják" - idézi a vicces kedvében lévő monacói pilóta szavait a Speedweek. "Természetesen mindketten nyerni szeretnénk, mindketten felnőttek vagyunk. Ami a 2020-as bajnokságot illeti: vele együtt szeretném megnyerni a bajnoki címet a Ferrarinak."

smoke



A két pilóta Brazíliában egymást ütötte ki a versenyből, amely után már egyértelműen rendre utasította őket a csapat. "A videóból próbálok tanulni, hogy hogyan kerüljük el az ilyeneket a jövőben. Egy kis érintés volt, nagy hatással, de jó csapattársként a jövőben el kell kerülnünk az ehhez hasonló dolgokat. Ez sem a csapatnak, sem nekünk, sem a szurkolóknak nem volt jó" - magyarázta Leclerc.

"Egy nagy adag szerencsére is szükség van ahhoz, hogy valaki sikeres legyen, de én nem igazán gondolok ilyenre, csak teszem a dolgom és a többi jönni fog magától" - zárta szavait a Ferrari versenyzője.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: