DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 18. csütörtök
F1

Ecclestone: Nem látom az akaratot Vettelen

Bernie Ecclestone nem fogadna arra, hogy Sebastian Vettelt 2020 után is látjuk még az F1-ben, ő úgy érzi, hogy ez lehet a négyszeres világbajnok utolsó szezonja. Leclerc viszont Schumacherre emlékezteti.

Többen is úgy gondolják, hogy közeleg Sebastian Vettel visszavonulása, a 2017-ben és 2018 első felében még potens vb-esélyesnek tűnő Ferrari-pilóta olyan mélyrepülésben van az elmúlt másfél évben, amelyből sokak szerint már nincs visszaút - rengeteget hibázik és idén az időmérőkön, illetve az év végi pontszámok tekintetében is kikapott Charles Leclerc-től csapaton belül.

vettel ecclestone



Bernie Ecclestone, a Formula-1 korábbi mindenhatója is úgy érzi, hogy 2020 lehet Vettel utolsó szezonja a sportágban. "Az utóbbi időben nem látom rajta az akaratot, hogy bármit megtegyen a győzelemért. Nem fogadnék arra, hogy Vettel 2020 után is marad, de az biztos, hogy a helyes döntést fogja meghozni" - idézi Ecclestone szavait a Sport Bild.

A 2021-es helyezkedésről már most is szivárognak ki pletykák, az utóbbi hetekben Lewis Hamiltont a Ferrarihoz, Max Verstappent pedig a Mercedeshez kötötték a hírek, de ezek jelentős része éppen a Mercedestől szivárgott ki, úgyhogy érdemes fenntartásokkal kezelnünk őket. Vettel nemrég azt nyilatkozta a jövőjével kapcsolatban, hogy még nem tudja mi lesz, de jelenleg az a terve, hogy folytatja a pályafutását 2020 után is.

Ami pedig Leclerc-t illeti: "A fiatal Charles Leclerc nagyon emlékeztet Michael Schumacherre és naggyá válhat még" - mondta el véleményét Ecclestone.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: