DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
F1

Raikkönen nem ragozta túl a kötelezőt

Az Alfa Romeo finn F1-es világbajnoka nem érezte szükségét annak, hogy részletesen beszéljen az Osztrák Nagydíjról, inkább saját stílusban tudta le a csapat felvezetőjét.

Minden csapat minden futam előtt kiad egy felvezető anyagot a hétvégével kapcsolatban, ahol általában a csapatvezető és a pilóták beszélnek a soron következő pályáról, helyszínről, megpendítve esetleg olyanokat, hogy milyen kedvenc ételei vannak az adott országban, esetleg hogy melyek a nehéz kanyarok, ilyesmi.

Nos, Kimi Raikkönennek talán most sok volt az, hogy a múlt héten rendezett Francia Nagydíjon újra ilyen feladatokkal zaklatják az Osztrák Nagydíj előtt, úgyhogy nem sokat tett hozzá. "Most mit mondjak? Élveztem a versenyt Franciaországban és remélem, hogy az osztrák is jó élmény lesz majd. Úgy tűnik, hogy a fejlesztések működnek, jobban megértjük a dolgokat, úgyhogy semmilyen okot nem látok arra, hogy ne legyünk képesek pontokért harcolni" - mindösszesen ennyi volt a véleménye.

A csapat próbálta azért megtölteni tartalommal a kiküldött anyagot, Antonio Giovinazzi és Fred Vasseur csapatfőnök is beszélt arról, hogy milyen pozitívumaik voltak az előző hétvégén, hogy milyen jól teljesítettek - Vasseur hozzátette, hogy Ausztria hasonló, úgyhogy itt is pontokat akarnak szerezni, Giovinazzi pedig azt említette meg, hogy hálás a csapatának és hogy most már nagyon szeretne pontokat szerezni ő is.

Persze lehet, hogy Raikkönen csak a sajtóközleményhez mellékelt képpel volt elégedetlen, bár az sincs kizárva, hogy a csapat éppen azért csatolta ezt, hogy legyen "értelme" kiküldeni az anyagot...



unnamed_16

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: