DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 23. kedd
F1

Ricciardo: Ez fantasztikus volt, de még sok dolgunk van

Daniel Ricciardo elégedett saját maga és csapata teljesítményével a Kanadai Nagydíj után, ahol a szombaton megszerzett negyedik rajtkockát hatodik pozícióra váltotta be a versenyen.

Szombaton fantasztikus teljesítményt nyújtva szerezte meg a negyedik rajtpozíciót a Renault ausztrál versenyzője, a futamon pedig a 6-7. helyen ért célba a két francia autó, Daniel Ricciardo pedig elégedett az eredménnyel.

„Végülis mondhatjuk, hogy boldog vagyok! Egy nagyon jó eredményt ért el a csapat, kizárólag az élmezőny végzett előttünk, ráadásul még az egyik Red Bullt is megvertük. Sőt, mindketten megelőztük az egyik Red Bullt.”



„Amióta itt vagyok, ez a Renault első dupla pontszerzése, ez pedig hatalmas nagy pozitívum. Reálisan látjuk persze a helyzetet. Cyril (Abiteboul) gratulált is nekem a rádióban, de mondtam neki, hogy még nagyon sok dolgunk van. Persze azért tetszett, amit ma láttam a csapattól, ezután lehet pezsgőzni és ünnepelni egy kicsit.”

„Jó volt ma vezetni nagyon ezt az autót, és bizakodásra ad okot az elmúlt néhány hét, ez pedig bennem is egyre jobban táplálja a tüzet, ez volt a legtöbb, amit ma elérhettünk. Jó volt végre a Mercedesekkel harcolni.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: