DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 27. szombat
F1

Vettel: Nem fogok visszavonulni

A napokban szárnyra kapott pletyka szerint Sebastian Vettel szögre akaszthatja év végén a bukósisakot, őt pedig a volt ferraris Fernando Alonso váltja. Hogy mi igaz ebből? Valószínűleg semmi.

Vad híresztelések láttak napvilágot nemrégiben, amik azt állították, hogy Fernando Alonso válthatja a német pilótát a Ferrarinál jövőre. Bár Emanuele Pirro, korábbi F1-es versenyző és Bernie Ecclestone is úgy látják, Vettel egy ideje csak szenved.

Pirro szerint Vettel egyáltalán nem élvezi az idei évet, és csak küszködik azért, hogy megtartsa csapaton belüli vezető pzícióját. Bernie Ecclestone egyenesen odáig ment, hogy szerinte Vettel hamarosan befejezi.

Vettel nem akar még visszavonulni


„Nem fog csapatot váltani, inkább befejezi a pályafutását. És szerintem nem is kell már sok ehhez” – olvasható a One Stop Strategy oldalán. „Sebastian boldog családi életet él, és nem szeretné, ha az F1 kibillentené az egyensúlyából.”

A 31 éves német azonban nem osztja az előtte szólók véleményét: „Nincsenek ilyen terveim” – zárta rövidre az Autobild mikrofonja előtt Vettel. „Még mindig örömömet lelem a Formula-1-ben és a Ferrarival is szeretnék elérni valamit. Mindent megpróbálunk, hogy megfordítsuk a szezont, és a Kanadai Nagydíj lehet az első állomása ennek.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: