Steward
Vaszilykó Péter
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. július 14. kedd
F1

Villeneuve kritikái irritálják Claire Williamst

Az F1-es csapatvezetőnő kiakadt Jacques Villeneuve-re, aki a médiában visszatérő kritikáival húzza le az istállót. Azt üzente a kanadainak, hogy tárgyaljanak szemtől szemben.

Formula-1-es berkekben keveseknek kell bemutatni Jacques Villeneuve-öt, aki egyszeres világbajnokként manapság leginkább arról híres, hogy rendszeresen véleményt nyilvánít különböző emberekről. Előbb-utóbb elkerülhetetlen volt, hogy figyelme a Williams csapatának gyengélkedő formájára forduljon. Év elején a motorsport-total.com weboldalának nyilatkozva az alábbi szavakkal gyalázta a csapatot, amellyel 1997-ben győztes lett:

"Ez a csapat halott, egyszerűen nincs vezetőségük. Fejétől bűzlik a hal, amikor ilyen helyzet adódik, akkor mindig a piramis csúcsát kell vizsgálni" - nyilatkozta Villeneuve, hozzátéve, hogy "súlyos hiba" volt bátyja helyett Claire Williamst megválasztani csapatvezetőnek.

clairewilliams-2019-monacoA főnöknőnél mostanra betelt a pohár, a Telegraph lapján keresztül nyilvánosan visszaüzent a kanadainak. "Kifejezetten irritál, hogy az emberek a teljes történet ismerete nélkül kritizálnak. Én egy nyílt személyiség vagyok, ezért ha valakinek ennyire erős véleménye van a helyzetről, akkor mondja el nekem szemtől szemben" - reagált, határozottan hozzátéve, hogy teljes mértékben alkalmasnak találja magát a vezetői feladatok végrehajtására.

"Végtelenül arrogáns dolog az, ha valaki nem hajt végre önvizsgálatot, amikor rosszul megy az üzlet. Én ezen átesve is úgy érzem, hogy van még itt dolgom, képes vagyok megoldani a helyzetet. Ha bármikor is azt érezném, hogy kárt okozok, akkor abbahagynám" - fogadkozott.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?